Fujifilm XF 56mm f/1.2 R

  • Beschrijving
  • Meer details

Het Fujifilm XF 56mm f/1.2 R objectief heeft een Fujifilm X vatting en is zeer lichtsterk. De brandpuntsafstand van 56mm maakt het objectief perfect geschikt voor allround gebruik in situaties met weinig licht.

 

Het interne focussysteem en het gebruik van een autofocus stappenmotor zorgen voor stille, soepele en zeer precieze scherpstelmogelijkheden die goed van pas komen bij zowel fotografie als video-opnames.
Het ontwerp van het XF 56mm f/1.2 R objectief bestaat uit een dubbelzijdig asferisch element en twee low dispersion elementen voor het tegengaan van vertekeningen. Vier lenselementen zijn voorzien van een convex oppervlakte voor een beter lichtdekking, zelfs wanneer u fotografeert met een volledig geopend diafragma. De lenzen zijn voorzien van een coating voor het minimaliseren van ghosting en flares. Wanneer de Fujifilm XF 56mm f/1.2 R wordt gebruikt op een Fujifilm X-serie systeemcamera met een Lens Modulation Optimizer functie, worden de eigenschappen van de deze lens nog eens versterkt.

Kenmerken

- Geschikt voor Fujifilm X mount
- Compact
- Geschikt voor gebruik in situaties met weinig licht
- Stille, soepele en zeer precieze scherpstelling

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Zonnekap
- Lensdoppen
- Schoonmaakdoekje
- Garantiekaart
- Handleiding
- Afkomstig van Fujifilm Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__