Sigma AF 60mm f/2.8 Art Zwart Micro 4/3 objectief

  • Beschrijving
  • Meer details

Nieuw

Het Sigma AF 60mm f/2.8 Art objectief is een lichtsterk objectief met een stijlvolle vormgeving. Dit teleobjectief biedt een natuurlijk perspectief en heeft afgeronde diafragmabladen. Elk beeld is gedetailleerd en met een prachtige scherptediepte.

De weergeve van dit objectief is van het centrum tot in de hoeken helemaal geperfectioneerd. Het objectief is voorzien van SLD-glas (Special Low Dispersion) dat axiale en transversale chromatische abberatie minimaliseert.

Lineaire AF-motor en metalen bajonetvatting
De Lineaire AF-motor beweegt de lenseenheid zonder tandwielen of andere mechanische onderdelen. Dit zorgt voor een stille en precieze scherpstelling. Dit objectief is daarom ook prima geschikt voor filmnopnamen. Het objectief heeft een metalen vatting die nauwkeurig en duurzaam is. Het oppervlak heeft een speciale behandeling ondergaan om het sterker en slijtvaster te maken, waardoor de vatting een bijzonder lange levensduur heeft.

De Art-reeks

Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen.

Kenmerken

- Lichtsterk objectief met een stijlvolle vormgeving
- Natuurlijk perspectief en afgeronde diafragmablaen
- Geperfectioneerde weergave van het centrum tot in de hoeken
- Voorzien van Special Low Dispersion glas tegen abberaties
- Lineaire AF-motor en duurzame metalen bajonetvatting

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

- Lensdop voor
- Lensdop achter
- Zonnekap (LH-520-03)
- Opbergetui
- Handleiding
- Afkomstig van Sigma Benelux
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__