Sigma AF 30mm f/2.8 ART Zwart Micro 4/3 objectief

  • Beschrijving
  • Meer details

Nieuw

Het Sigma AF 30mm f/2.8 ART Zwart Micro 4/3 objectief is een vast brandpunt objectief voor Micro Four Third (MFT) camera's. De brandpuntsafstand is gelijk aan een 45mm lens in 35mm formaat en de minimale scherpstelafstand is 30cm. Zijn maximale diafragma van f/2.8 is ideaal voor het maken van opnamen in situaties met weinig licht.


Een inwendig scherpstelsysteem betekent dat de lens niet langer wordt tijdens het scherpstellen en de lineaire autofocus motor zorgt voor een nauwkeurige en stille werking. De Super Multi-Layer Sigma Coating minimaliseert flare en ghosting en zorgt voor scherpe en contrastrijke beelden, zelfs bij het maximale diafragma. Twee glazen asferische elementen inclusief een dubbelzijdige afserisch element beperken afwijkingen tot een minimum. het resultaat is een nauwkeurige kleurendefinitie en scherpe beelden over het hele frame. De metalen behuizing biedt duurzaamheid en een fraai design.

De Art-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen. Kenmerken
- Vast brandpunt objectief voor Micro Four Third camera's
- Effectief in situaties met weinig licht met maximaal diafragma f/2.8
- Scherpe en contrastrijke beelden met een prachtige scherpte diepte
- Intern scherpstelsysteem en lineaire autofocus motor voor scherpstelling
- Dubbelzijdig asferisch glaselement en Super Multi-Layer Coating
- Onderdeel van de "Art" serie Sigma objectieven
- Duurzame messing bajonetvatting

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Voorlensdop
- Achterlensdop
- Zonnekap (LH520-03)
- Opbergtas
- Afkomstig van Sigma Benelux
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__