Fujifilm XF-18-55mm f/2.8-4.0

  • Beschrijving
  • Meer details

De Fujifilm XF-18-55mm f/2.8-4.0 is een zoom lens voor de Fujifilm XE-1 + X-Pro 1 en zal zeker een plekje vinden in uw foto-uitrusting.

 

 

Deze veelzijdige, compacte lens is opgewassen tegen een scala aan opnamesituaties. De XF 18-55mm heeft een brandpuntsafstand van 27-84mm equivalent aan 35mm formaat. Dit betreft een standaard zoombereik van basis-groothoek tot middelgrote telefoto en is ideaal voor dag-tot-dag fotografie van groepsfoto's tot portretten, stadsgezichten aan natuurlijk vergezichten. Het is ook een geweldige lens voor straatfotografie.

De f/2.8-4 diafragma betekent dat de lens snel blijft op de meeste brandpuntsafstanden en in de meeste situaties en de 3 asferische lenselementen en 1 abnormaal dispersie element voorkomen aberratie om u scherpe details en nauwkeurige kleuren over het gehele beeld te geven. Een snelle, lineair motor aangedreven autofocus-systeem houdt de focus soepel en snel voor het met vertrouwen maken van opnames. Een optisch beeldstabilisatiesysteem helpt om uw foto's scherp te houden door te compenseren voor eventuele cameratrillingen, vooral bij weinig licht en zijn scherpstelbereik begint bij 30 cm in groothoek en op 45 cm in tele-zoom .
Kenmerken
- 27-84mm brandpuntsafstand equivalent aan 35mm
- Groot maximaal diafragma van f/2.8
- Soepel lineair aangedreven autofocus
- Drie asferische elementen
- Optische beeldstabilisatie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__