Fujifilm XF-14mm f/2.8

  • Beschrijving
  • Meer details

Het Fujifilm XF-14mm f/2.8 objectief biedt een hoge kwaliteit optiek en een extreem groothoek perspectief om uw creativiteit te verkennen met de Fujifilm X-Pro 1 digitale camera

 

De Fujifilm XF-14mm f/2.8 is ontworpen voor de X-Pro 1 met verwisselbare. Het objectief heeft een brandpuntsafstand van 14mm en door zijn brede invalshoek van 89 graden is de lens bij uitstek geschikt voor landschap vergezichten, architectuurdetails, interieurfoto's en zelfs straatfotografie. Profiteer van creatieve perspectieven bij een minimale vervorming die deze lens biedt. Licht wordt gelijkmatig vanuit het midden naar de rand van het frame verdeeld en behoudt daarbij een uitstekend contrast en hoge resolutie met weinig fall-off of vervorming naar de randen.

Zijn maximale f/2.8 diafragma en groothoek betekent dat snelle sluitertijden in minimale lichtomstandigheden mogelijk zijn en een snelle, soepele autofocus wanneer dat nodig is. De diafragma bladen op alle XF-lenzen zijn gebogen en de rand van elk blad is afgerond waarmee een aangenaam effect op uw opnames wordt gecreëerd, in het bijzonder op het gebied van bokeh. Focus afstand en depth of field schalen zijn afgedrukt op de focusring om te helpen bij de beeldcompositie en het versterken van de scherptediepte.
Kenmerken
- Groothoek perspectief met een brandpuntsafstand van 14mm (35mm equivalent: 21mm)
- Hoge resolutie van het centrum van het beeld tot aan de rand
- Gegoten diafragma bladen en afgeronde diafragma opening creëren een aangename bokeh
- Filterdiameter: 58mm
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__