Canon SELPHY CP800

 • Beschrijving
 • Meer details

Met een design dat overal bijpast is de SELPHY CP800 de gemakkelijkste manier om snel mooie prints van je digitale foto's te maken. Voer de kaart in, druk op Printen en in minder dan 1 minuut is je print klaar.

Kenmerken

 • Stijlvolle en ultracompacte fotoprinter
 • Kantelbaar LCD-scherm van 6,2 cm (2,5 inch)
 • Printen in minder dan 1 minuut
 • Reeks printformaten
 • Automatische rode-ogen-correctie
 • Printen vanaf een geheugenkaart, camera of USB-stick
 • Prints die 100 jaar meegaan
 • ID-foto en willekeurige lay-out
 • Optionele batterij
 • Software met gesproken helpfunctie
Het uiterst stijlvolle en eenvoudig te bedienen fotolab voor thuisStijlvolle, ultracompacte fotoprinter
De SELPHY CP800 is ontworpen voor een moderne leefstijl en is niet alleen uitgerust met vele geweldige functies, maar ziet er ook goed uit. De printer is leverbaar in een tweetal kleuren.

Kantelbaar LCD-scherm van 6,2 cm (2,5 inch)
De SELPHY CP800 is uitgerust met een kantelbaar scherm voor verbeterde weergave en bediening. Met ondersteuning in 8 talen kunnen beelden eenvoudig worden bekeken en geprint door een enkele druk op de knop.

Printen in minder dan 1 minuut
De SELPHY CP800 bevat Dye-sublimation technology voor een onovertroffen kleurdiepte en kleurgradaties, waardoor prints met fotolabkwaliteit ontstaan zonder gedoe en wachttijd. Een print van briefkaartformaat bijvoorbeeld, duurt ongeveer 47 seconden.

Reeks printformaten
De SELPHY CP800 kan supersnel printen op briefkaartformaat (148 x 100 mm), L-formaat (119 x 89 mm) en creditcardformaat (86 x 54 mm).

Automatische beeldcorrectie
Met Gezichtsdetectietechnologie, Automatische rode-ogen-correctie, i-Contrast en Ruisonderdrukking, kan de SELPHY CP800 de kwaliteit van de printuitvoer verbeteren, ongeacht het merk camera dat werd gebruikt om het beeld op te nemen. De printer regelt automatisch de helderheid van het beeld waardoor het best mogelijke printresultaat ontstaat.

Printen vanaf een geheugenkaart, camera of USB-stick
Print snel, door de camera rechtstreeks aan te sluiten op de printer of door een geheugenkaart in een van de drie beschikbare geheugenkaartsleuven te steken. De SELPHY CP800 ondersteunt tevens printen vanaf een USB-Flash memory stick, waardoor de gebruiker nog flexibeler is.

Prints die 100 jaar meegaan
Prints gaan lang mee dankzij een speciale overcoating die bovenop iedere print wordt aangebracht als bescherming tegen spetters, morsen en verkleuren waardoor prints100 jaar lang meegaan wanneer ze worden opgeslagen in een album.

ID-foto en willekeurige lay-out
Als uitbreiding op bestaande mogelijkheden kunnen gebruikers een reeks foto's van ID-fotoformaat printen op één enkel vel papier. Met willekeurig printen wordt een selectie van de beelden verspreid over het te printen oppervlak in een verrassende en creatieve lay-out.

Optionele batterij
Met de optionele batterij NB-CP2L kun je de SELPHY CP800 meenemen, binnenshuis of daarbuiten en per volledige batterijlading 36 of meer prints op briefkaartformaat printen.

Software met gesproken helpfunctie
Creatieve software met een eenvoudig te volgen gesproken hulpfunctie maakt het mogelijk frames en decoraties toe te voegen aan je prints.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__