Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Nikon AF lenzen

Nikon autofocus lenzen voor de nikon digitale reflex camera s

Nikkor AF-S DX 18-300mm II f/3.5-6.3G ED VR

!
Met de Nikkor AF-S DX 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR heeft u een objectief te pakken met een uitgebreid bereik, van groothoek tot telefoto. Dit maakt dit objectief zeer geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Het grote zoombereik is nog eens extra bruikbaar door de ingebouwde beeldstabilisatie waardoor u, uit de hand, met tot 4 stops langere sluitertijden kunt fotograferen. En dankzij het gewicht van slechts 550 gram is het, ondanks het bereik, toch een behoorlijk licht objectief.

Nikon AF-S 18-140mm f/3.5-5.6G VR ED DX

!
- Lichtgewicht en compact ontwerp
- Veelzijdig zoombereik van 18-140mm
- Stille en precieze scherpstelmotor
- Korte minimale scherpstelafstand
- Ingebouwde beeldstabilisatie

NIKON AF Micro-Nikkor 60mm f2.8D Macro

!

Nieuwe Lens voor speciale prijs !!

Dat de Nikon AF-D 60mm Micro klein is moge duidelijk zijn, maar de prestaties zijn dat niet. Het is een veelzijdig objectief voor indrukwekkende macrofoto's.

Daarnaast is de Nikkor 60mm F/2.8 uitgerust met het Close-Range Correction systeem dat zorg draagt voor uitstekende prestaties, zowel op korte- als op lange afstanden.

Nikkor AF-S DX 10-24mm f/3.5-4.5G ED

!
Het Nikkor AF-S DX 10-24mm f/3.5-4.5G ED objectief is een ideaal ultragroothoekobjectief wanneer u de beeldhoek van een standaard kitlens niet groot genoeg vindt.

Nikkor AF DX Fisheye 10.5mm f/2.8G ED

!
De Nikkor AF DX Fisheye 10.5 f/2.8G fisheye  is een ultra-groothoek fish-eye objectief welke speciaal onwikkeld is voor gebruik op de DX-formaat DSLR's van Nikon.

Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR

!
Het compacte Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR objectief is met zijn 5.3x zoom inzetbaar voor de meest uiteenlopende opnamesituaties.

18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX NIKKOR

!
Dit 11,1x Zoom-NIKKOR objectief is een uiterst all-round stuk gereedschap voor elke fotograaf. Het is geschikt voor het fotograferen van landschappen, portretten, trouwerijen, natuur, vakantie, enz. Vanwege het grote zoombereik (kleinbeeldequivalent 27-300 mm) hoeft men geen andere objectieven mee te nemen, dit is de alles in één oplossing. Bovendien is het objectief uitgerust met de nieuwe generatie Vibratie Reductie-technologie - VR II, waarbij uit de vrije hand tot maar liefst 4 stops langere sluitertijden kunnen worden gebruikt in situaties met weinig licht.

AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G

!
Standaard DX-formaat macro-objectief van 40 mm. Ideaal om zeer dicht bij het onderwerp te komen met een snel maximaal diafragma van f/2.8 en een reproductiemaatstaf van 1:1
Dit zeer handzame objectief is ontworpen om fijne details vast te leggen en maakt niet alleen verbluffende close-ups, maar ook prachtige algemene foto's en portretten

Nikkor AF-S DX Micro 85mm F3.5G ED VR

!
Compact en licht DX-formaat macro-objectief met hoogwaardige optiek. Dit objectief is uitgerust met de tweede generatie van Nikon’s systeem voor vibratiereductie en levert daardoor stabiele beelden, zowel voor de sensor als voor de zoeker, waardoor flexibeler opnamen uit de hand mogelijk zijn.

AF-S NIKKOR 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR

!
Populair zoomobjectief voor gebruik met FX-formaat spiegelreflexcamera's.
Doordat dit objectief een zeer doelmatige combinatie van een groot scherpstelbereik en een compacte constructie biedt, is dit een uitstekend draagbaar objectief.

Nikkor AF-S DX 35/1.8G

!
Compact 35 mm-objectief met groot diafragma en hoogwaardige optiek, ontworpen voor gebruik met Nikon DX-formaat camera's. Dit objectief heeft een groot maximaal diafragma van f/1.8 dat een helder zoekerbeeld biedt en is ideaal voor opnamen bij weinig licht

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G

!
Opmerkelijk licht en compact 50mm-standaardobjectief. Met een snel maximaal diafragma van f/1.8 dat ideaal is in omstandigheden met weinig licht of wanneer een kleine scherptediepte gewenst is en dat bijdraagt aan een helder zoekerbeeld.
De optische constructie is opnieuw ontworpen en beschikt over een asferisch lenselement voor een zeer hoge beeldkwaliteit, terwijl Nikon’s exclusieve SWM (Silent Wave Motor) garant staat voor een fluisterstille werking. Dit uitstekende objectief biedt veel waar voor uw geld en is zeer geschikt voor prijsbewuste fotografen

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

!

Standaard 50-mm Autofocus Nikkor objectief met hoogwaardige optica en Nikon’s exclusieve SWM (Silent Wave Motor) voor een fluisterstille werking. Dit objectief kent een groot maximaal diafragma van f/1.4 dat een helder zoekerbeeld waarborgt en is ideaal voor opnamesituaties met weinig licht of wanneer een kleine scherptediepte gewenst is.

AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

!

FX-formaat objectief met een vaste brandpuntsafstand van 85 mm (127,5 mm bij gebruik met een Nikon DX-formaat spiegelreflexcamera).

 

Snel diafragma van f/1.8: staat garant voor een prachtig vloeiend bokeh, scherpere opnamen bij weinig licht en een helder zoeker

Nikkor AF-S 60mm f/2.8G ED Micro

!
Populair 60-mm macro-objectief met een reproductiemaatstaf van 1:1 voor gebruik met FX- en DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's van Nikon.Populair 60-mm macro-objectief met een reproductiemaatstaf van 1:1 voor gebruik met FX- en DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's van Nikon.

Nikon AF-S 55-200mm f/4.0-5.6G VR ED DX Type II

!
Met een brandpuntsafstand van 55 tot 200mm is het compacte Nikon AF-S 55-200mm f/4.0-5.6G VR ED DX Type II objectief een perfecte aanvulling op de uitrusting van fotografen met alleen een 18-55mm objectief

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR

!
Zeer krachtig zoomobjectief met supertelebereik voor gebruik met DX-formaat reflexcamera’s van Nikon. Dit objectief met 5,5x zoom en een veelzijdig scherpstelbereik van 55-300 mm is speciaal ontworpen voor het vastleggen van verbluffende close-ups. Nikon’s tweede generatie vibratiereductiesysteem levert scherpe resultaten, zelfs bij teleopnamen uit de hand. Dit uitstekende, zeer betaalbare objectief is ideaal voor beginnende SLR-fotografen en meer ervaren fotografen die hun zoombereik willen vergroten met een extra objectief

70-300mm f/4.5-5.6G AF-S VR

!
De AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G IF-ED is een hoogwaardig supertelezoomobjectief dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers van digitale en analoge spiegelreflexcamera's

Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR Type II objectief BULK

!
De Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR Type II is een uiterst licht objectief welke zich uitstekend leent voor het fotograferen van alledaagse momenten.

Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR

!
Compact, betaalbaar en krachtig zoomobjectief. Met een hoogwaardige optiek, die is ontworpen voor gebruik met Nikon DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's, en 5,8x zoom biedt dit objectief een superieure veelzijdigheid voor uiteenlopende opnamesituaties. Het objectief is uitgerust met Nikon’s systeem voor vibratiereductie (VR) en exclusieve Silent Wave Motor (SWM) en levert geavanceerde prestaties bij weinig licht. Dit leidt tot stabiele beelden, zowel voor de sensor als voor de zoeker, en een snelle, stille autofocus.

Nikkor AF 18-35/3.5-4.5 IF-ED D

!
 • Asferische lenselementen en ED-glas lenselementen
 • Scherpstelling tot op 0,33 m
 • IF (Internal Focusing) technologie
 • Afgerond diafragma met 7 lamellen
 • 20mm f/2.8D AF NIKKOR

  !
  Veelzijdig ultra-groothoekobjectief voor de meeste soorten algemene fotografie

  Compacte ultra-groothoek objectiefconstructie

  Close-Range Correction (CRC) systeem draagt zorg voor uitstekende prestaties, zowel op korte- als op lange afstanden

  94° Beeldhoek met hoek-tot-hoek scherpte

  28mm f/2.8D AF NIKKOR

  !
  Standaard groothoekobjectief voor algemene fotografische toepassingen

  50mm f/1.8D AF NIKKOR

  !

  Compact, vriendelijk geprijsd objectief

  Lichtgewicht (155 gram)

  Grote controle over de scherptediepte - diafragmeerbaar tot f/22

  Ideaal voor close-up fotografie met een automatische tussenring