Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Nikon Flitser s

Nikon SB-500 flitser

!
De handzame Nikon SB-500 flitser is de allereerste flitser van Nikon welke voorzien is van een ingebouwde LED-lamp met een hoge intensiteit van 100lx.
Door deze toevoeging is de SB-500 niet alleen inzetbaar voor fotografie maar biedt deze ook uitkomst tijdens het filmen of het maken van close-up opnames als u net dat beetje extra licht nodig hebt.

Speedlight SB-700

!
Veelzijdige, gebruiksvriendelijke flitser die compatibel is met Nikon SLR-camera's van FX- en DX-formaat en het creatieve verlichtingssysteem van Nikon. Deze flitser is uiterst intuïtief te bedienen en uitgerust met een reeks geavanceerde functies die het gemakkelijk maken om de kwaliteit en richting van licht te besturen

MECABLITZ 44 AF-2 NIKON

!
Met zijn slanke design en zijn nieuwe snelle voetvergrendelingssysteem is de mecablitz 44 AF-2 digital een ideale oplossing voor de prijsbewuste amateurfotografen. Het overzichtelijke bedieningsveld op de achterzijde van het apparaat valt op door zijn hoge bedieningsgemak en goede functieoverzicht.

Pixel TTL Speedlite X800N Pro

!
De Pixel Camera Flitser X800N voor Nikon is een makkelijk hanteerbare cameraflitser met veel mogelijkheden. De flitser beschikt over digitale TTL autofocus en is geschikt voor HSS (High Speed Sync)

Sigma EM-140 DG Macro flitser

!
De Sigma EM-140 DG Macroflitser is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de digitale reflexcamera’s en ondersteunt de laatste flitsmethode’s (volledige dedicated TTL sturing). Uiteraard kan de flitser ook op alle gangbare analoge reflexcamera’s worden gebruikt.