logo

Velbon statieven

Velbon UT 43D II Camera Statief

!
Het Velbon UT 43D II statief bewijst dat stabiliteit en een compacte constructie prima hand in hand gaan. De UT 43D II combineert alle functies van een volwaardig statief en is toch in te vouwen tot een lengte van slechts 34,2 centimeter
 Dat past in vrijwel iedere reistas of rugzak. Toch is de maximale werkhoogte een zeer bruikbare 1,56 meter. Ideaal voor fotografen die een stabiel statief willen zonder een loodzware driepoot mee te hoeven sjouwen

Velbon UT 53D Camera Statief

!
Het Velbon UT 53D statief bewijst dat compactheid en stabiliteit prima hand in hand gaan. De UT 53D combineert alle functies van een volwaardig statief en is toch in te vouwen tot een ingeklapte lengte van slechts 29,8 centimeter.
 Dat past in vrijwel iedere fototas of rugzak. Toch is de maximale werkhoogte een zeer bruikbare 1,55 meter. De ideale keuze voor fotografen die een stabiel statief willen zonder een enorme driepoot mee te hoeven sjouwen!

Velbon UT 63D Camera Statief

!
Het Velbon UT 63D statief is het bewijs dat een compacte bouw én stabiliteit prima hand in hand gaan. .
De UT 63D combineert alle functies van een volwaardig statief, maar is in te vouwen tot een ingeklapte lengte van slechts 30,5 centimeter

velbon sherpa 803 R

!
Velbon sherpa 803 R fotostatief met QHD 62 Q balhoofd

Nieuw type statief .

wordt geleverd met balhoofd en met HC-25/28 klem ( o.a. om aan tafel / tak vast te zetten ) incl. tas

Velbon EX 230

!
De kleine maar degelijke Velbon EX-230 is een interessant geprijsd foto- en videostatief van aluminium
De minimale werkhoogte is ongeveer 40cm. Ingeklapt is de lengte van dit statief slechts 43,5 cm waardoor het perfect past bij elke foto-uitrusting.

Velbon 538 ( A )

!
Max. hoogte: 159.5 cm, Min. hoogte: 59 cm, Gewicht: 2.14 kg, Draagvermogen: 4 kg, Snelkoppelingsplaat: Statiefkop (PH-157Q)

Velbon Sherpa 100

!
De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 100 is een compact, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage!
Hij heeft een verwijderbaar QHD-43D balhoofd met QB-62 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. Doordat de poten volledig gespreid kunnen worden, kan het statief in een low-angle positie worden gebruikt met een minimale werkhoogte van 24,8 cm

Velbon Sherpa 200

!
De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 200 is een lichgewicht, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage!
Hij heeft een verwijderbaar PH-157QK balhoofd met QB-157 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. De minimale werkhoogte van de Sherpa 200 is 60 cm.

Velbon Sherpa 300

!
De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 300 is een lichtgewicht, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage! 
Hij heeft een verwijderbaar PH-157QK balhoofd met QB-157 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. Doordat de poten volledig gespreid kunnen worden, kan het statief in een low-angle positie worden gebruikt met een minimale werkhoogte van 28,2 cm.

Velbon Sherpa 400

!
De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 400 is een lichtgewicht, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage!
Hij heeft een verwijderbaar PHD-65D balhoofd met QB-62 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. Doordat de poten volledig gespreid kunnen worden, kan het statief in een low-angle positie worden gebruikt met een minimale werkhoogte van 29,7 cm

Velbon Sherpa MONO

!
De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa Mono is een stevig, maar lichtgewicht champagnekleurig eenbeenstatief
Hij heeft een QHD-33 balhoofd. De poot van het statief bestaat uit 4 secties die gemakkelijk uitgeschoven kunnen worden met een klemsysteem. De monopod is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam.

Velbon Sherpa 4350D statief met PH-G40D statiefkop

!
Het Velbon Sherpa 4350D statief is een degelijk, standaard statief dat geschikt is voor grotere dslr camera's. Het is voorzien van de Velbon PH-G40D drieweg statiefkop
Met een simpele draaibeweging aan de afzonderlijke handvatten kan de statiefkop onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en naar twee zijden kantelen. De cameraplaat heeft een Velbon QB-62 snelkoppeling met anti-slip rubber en een standaard statiefmoer.

Velbon VS-443D camera statief met QHD-53D statiefkop

!
Het Velbon VS-443D statief is een afwijkend statief met een unieke constructie van de middenzuil. Het is voorzien van het Velbon QHD-53D balhoofd.
Met een simpele draaibeweging aan de stelschroef kan dit stabiele balhoofd onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en eventueel 90° kantelen voor verticale opnamen.

Velbon Ultra TR 463M

!
De Ultra TR serie van Velbon kenmerkt zich door de verwijderbare middenkolom. Daarnaast is een belangrijk kenmerk uiteraard de Ultra-compacte vorm die het statief ingeklapt heeft. 
De compacte Ultra TR 463M is ingeklapt slechts 28 cm lang en kan dus gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Je kunt hem aan vrijwel iedere tas bevestigen of zelfs in je tas stoppen en hij weegt 1180 gram. De maximale werkhoogte van de Ultra TR 463M is 153 cm, waarbij het zeker een volwaardig statief is.

Velbon Ultra TR 563D

!
De Ultra TR serie van Velbon kenmerkt zich door de verwijderbare middenkolom. Daarnaast is een belangrijk kenmerk uiteraard de Ultra-compacte vorm die het statief ingeklapt heeft.
De Ultra TR 563D is de middelste uit de serie. Hij is ingeklapt slechts 28,8 cm lang en kan dus overal mee naartoe genomen worden. Je kunt hem gemakkelijk aan vrijwel iedere tas bevestigen en hij weegt 1540 gram. De maximale werkhoogte van de 563D is 156,3 cm, waarbij het zeker een volwaardig statief is.

Velbon Ultra TR 663D

!
De Ultra TR serie van Velbon kenmerkt zich door de verwijderbare middenkolom. Daarnaast is een belangrijk kenmerk uiteraard de Ultra-compacte vorm die het statief ingeklapt heeft
De Ultra TR 663D is ingeklapt slechts 29,8 cm lang en kan dus overal mee naartoe genomen worden. Je kunt hem gemakkelijk aan vrijwel iedere tas bevestigen en hij weegt 1790 gram. De maximale werkhoogte van de 663D is 156,6 cm, waarbij het zeker een volwaardig statief is.

Velbon M43 Camerastatief met balhoofd

!
De Velbon M-Series statievenlijn bestaat uit drie aluminium statieven die een laag gewicht combineren met een grote bruikbaarheid. Degelijke maar lichte statieven voor allround gebruik
Zowel fotografen als videofilmers zullen de M-Series op prijs stellen want ieder statief in deze serie heeft een andere statiefkop, die afgestemd is op specifiek gebruik. De Velbon M43 heeft een balhoofd met een snelkoppelingsplaat en is bedoeld voor fotografie.

Velbon M45 Camerastatief met 3-weg statiefkop

!
Het Velbon M45 statief heeft een 3-weg statiefkop met een snelkoppelingsplaat en is ontworpen voor fotografie, videofilmen en spottingscopes. De Velbon M-Series statievenlijn bestaat uit drie modellen die een laag gewicht combineren met een grote bruikbaarheid
Degelijke maar lichte statieven voor algemeen gebruik. Zowel fotografen als videofilmers zullen de M-series op prijs stellen want ieder statief in deze serie heeft een andere statiefkop, die afgestemd is op specifiek gebruik. De M45 is het meest allround van dit drietal.