logo

Sigma voor Canon

Sigma Converter MC-11 Canon EF - Sony NEX

!
Met deze Sigma Mount Converter MC-11 is het mogelijk om Sigma objectieven met een Canon EFmount te gebruiken op Sony systeemcamera's met een E-mount
 Met deze lensadapter behoudt u de de volledige mogelijkheden van het objectief zoals de autofocus en automatisce belichtingsmogelijkheden

Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 Macro DC OS HSM Contemporary

!
Met het Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 Macro DC OS HSM Contemporary objectief legt u portretten, familiefoto's, uw reizen en zelfs gedetailleerde macrofoto's vast.
De 18-200mm is ontworpen voor gebruik met camera's die zijn voorzien van een APS-C sensor. Het zeer hanteerbare objectief weegt bovendien net iets meer dan 400 gram en dankzij het compacte ontwerp is er voor dit objectief altijd ruimte in uw fototas!

Sigma AF 18-250mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM Canon

!
De Sigma AF 18-250mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM Canon is een allround (zeer geschikt voor reizen) objectief voor camera's met APS-C sensor. Dit objectief is compacter en 25% lichter dan zijn voorganger en beschikt over een Macro functie. Voor dit objectief is gebruik gemaakt van TSC materiaal dat zorgt voor een nog grotere optische precisie.

Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

!
Het Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM l Contemporary objectief voor Canon is voorzien van een duurzame Canon EF vatting en is ontworpen voor gebruik op camera's met een APS-C formaat sensor.

Sigma AF 17-70mm f/2.8 DC Macro OS HSM Contemporary Canon

!
De eigentijdse Sigma AF 17-70mm f/2.8 DC Macro OS HSM Contemporary is geschikt voor gebruik met APS-C camera´s, staat garant voor superieure kwaliteit en combineert een alledaags bereik van brandpuntsafstanden met macro functionaliteit - en dat in een compact en lichtgewicht formaat. Het objectief is 30% kleiner dan zijn voorganger, ideaal voor het vastleggen van bijvoorbeeld alledaagse situaties, feestjes of met reizen. Deze eenvoudige lens is gebruiksvriendelijk en zal zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen.

Sigma AF 24-105mm f/4.0

!
Het Sigma AF 24-105mm f/4.0 DG OS HSM ART objectief heeft een zoombereik dat ideaal is voor vele soorten van fotografie zoals snapshots, portretten en landschappen.
Daarnaast beschikt het objectief over een lichtsterkte van f/4.0 over het gehele zoombereik. Het objectief is ontworpen voor zowel fullframe als camera's met een cropsensor.

Sigma AF 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM

!
Het Sigma AF 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM Canon telezoom objectief beschikt over een groot diafragma over het hele bereik en Sigma's Optical Stabiliser functie (OS) waarmee 4 stops winst behaald kan worden.

Sigma AF 30mm f/1.4 DC Art Canon objectief

!
Het Sigma AF 30mm f/1.4 DV Art objectief is een lichtsterk objectief dat ideaal is voor gebruik op camera's met een APS-C sensor. Speel met de scherpte diepte en de prachtige bokeh voor portretten, landschappen en allerlei andere onderwerpen. Het geavanceerde optische ontwerp en de moderne technologiën bieden u de kwaliteit die u wilt.

Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Canon

!
Dankzij een hypermodern ontwerp en geavanceerde productietechnieken heeft Sigma de prestaties van de Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Canon tot ongekende hoogte weten op te schroeven. Dit objectief doet met zijn grote maximale opening van f/1,4 moderne digitale reflexcamera’s pas echt recht. Het is extreem lichtsterk en er ontstaat een, voor een groothoekobjectief, aangename onscherpte in voor- en achtergrond. Ook kunt u onder de meest uiteenlopende omstandigheden unieke foto’s maken van allerlei onderwerpen met weinig licht, bijvoorbeeld ’s avonds buiten of portretten binnenshuis

Sigma 70/2.8 EX DG Macro voor canon

!
Dit korte telemacro-objectief biedt hoge optische prestaties. Het is speciaal geschikt voor zowel digitale reflexcamera's als kleinbeeldreflexcamera's

Sigma AF 105mm f/2.8 EX DG Macro OS HSM

!
Het nieuwe MACRO 105mm F2.8 EX DG OS HSM objectief beschikt over een groot diafragma over het hele bereik en Sigma's Optical Stabiliser functie (OS) waarmee 4 stops winst behaald kan worden. Verder beschikt dit objectief over de nieuwste optische technologieën.

Sigma AF 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM Canon

!
Deze Sigma AF 17-50 f/2.8 EX DC OS HSM lens dekt een brandpuntsafstand van 17mm groothoek en biedt een groot diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik, waardoor hij ideaal is voor vele soorten van fotografie, zoals portretten en landschappen.

Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS HSM canon

!
Ultra-Telezoomobjectief met een bereik tot 500mm en voorzien van Sigma’s unieke OS (Optical Stabieler) systeem

Sigma APO TELE Converter 1.4x EX DG canon

!
APO Teleconverters vergroten de brandpuntsafstand 1.4x SIGMA APO Teleconverters zijn alleen geschikt indien het objectief ook over HSM beschikt

Sigma APO TELE Converter 2.0x EX DG canon

!
APO Teleconverters vergroten de brandpuntsafstand 2.0x. SIGMA APO Teleconverters zijn alleen geschikt indien het objectief ook over HSM beschikt.