logo

Grips / Video & Microphone & LED Verlichting

Falcon Eyes Soft LED Lamp Set Dimbaar DV-80SL-K2 incl. Accu

!
De Falcon Eyes DV-80SL-K2 is een dimbare LED lamp set inclusief accu. Deze set is klein, slank, licht en daardoor gemakkelijk overal heen mee te nemen. De diffuusplaat zorgt voor een zeer zachte en gelijkmatige verspreiding van het licht en is daarom ideaal voor foto en video opnames.

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-28TD

!

De SO-28TD van Falcon Eyes is een nieuwe LED-oplossing, welke zorgt voor een extreem zacht licht met een diameter van 30 cm. De individuele LEDs zijn niet zichtbaar, maar in plaats daarvan wordt er één zachte lichtwaas uitgestraald.

Ook verkrijgbaar: de SO-48TD (Ø 40cm) en SO-68TD (Ø 60cm)

Het wattage van de SO-28TD bedraagt 28W. (120 LEDs x 0,5W) Het licht wordt uitgestraald in een hoek van 65 graden. Dankzij de CRI waarde van 95 beschikt de SO-28TD over zeer stabiele kleuren. De felheid van het licht en de kleurtemperatuur van 3000K tot 5600K zijn traploos instelbaar met het ingebouwde touchscreen. U kunt de SO-28TD van stroom voorzien met de bijgeleverde stroomadapter of een optionele NP-F accu.

LCD Zoeker

!
Optimale Displayweergave in alle lichtomstandigheden.
 • Compatibel met camera's met een display diagonaal van 7,62 cm (3 inch) in het formaat 3:2, bijv Canon EOS 7D / 500D / 5D Mark II / 1D Mark IV, Nikon D3100 / D7000 / D90 / D300s / D3s, Panasonic DMC-GF1, Pentax K-7 / K-5, Sony A560 / A580.
 • Carry Speed VF-4 LCD Viewfinder

  !
  De Carry Speed VF-4 LCD viewfinder haalt het maximale uit de videofunctie van spiegelreflexcamera’s zoals Canon EOS 700D en Nikon D7100 en is geschikt voor plaatsing op max. 3,2” LCD schermen.
  De viewfinder wordt gebruikt om het beeld van de live-view functie van de camera met de factor 3x te vergroten en een nauwkeurige scherpstelling en kleurafstelling in videobeelden te bereiken.

  Sevenoak Schouderstatief SK-R01

  !
  De Sevenoak SK-R01 is een compact schouderstatief, speciaal ontwikkeld voor het stabilizeren van SLR camera's en videocamera's, tot een gewicht van 10 kg.

  RingLight RIG

  !
  Rig = complete camera unit
  Individueel aan te passen aan uw lengte.
  Gemaakt van lichtgewicht aluminium. Schoudersteun met polstering. Rubberen cameraplaat met 1/4 inch aansluiting. Compatibel met DSLR en systeemcamera's

  Sevenoak SK-W02 Camera Stabilisator

  !
  De Sevenoak SK-W02 Camera Stabilisator is ontworpen voor compact camera's en lichtgewicht camcorders met een gewicht tot 1kg. Het video stabilisator systeem is ontworpen om het schudden van de camera te verminderen en zo het videobeeld te stabiliseren.

  Shoulder Support rig mini SK-VC01

  !
  Sevenoak SK-VC01 is a highly compact and light-weight aluminum shoulder support rig specifically used for small DV, 4/3 cameras and small DSLRs.

  LED Lamp Set Dimbaar DV-96V-K1

  !
  Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-96V-K1 op Batterij
  De Falcon Eyes LED-lamp set DV-96V-K1 is geschikt voor zowel video als fotografie. De lamp werkt met een batterij-behuizing waar u 6 penlites in kunt doen.

  LED Lamp Set Dimbaar DV-96V-K2

  !
  Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-96V-K2 incl. Accu
  De Falcon Eyes LED-lamp set DV-96V-K2 is geschikt voor zowel video als fotografie. De lamp werkt op een oplaadbare Li-ion batterij en is traploos instelbaar. De set zal op een volle accu ongeveer 2,5 uur werken op full power.

  LED Lamp Dimbaar DV-256V

  !
  Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar DV-256V op 230V
  Deze LED Lamp heeft 256 heldere LED´s. De lamp heeft daarmee genoeg licht voor uiteenlopende toepassingen op foto- en videogebied. De lamp wordt geleverd met een netstroom adapter, optioneel kunt u er ook een Li-Ion accu in plaatsen (zie optionele accessoires).

  Kaiser LED Verlichting

  !
  Kaiser STARCLUSTER LED CAMERA LIGHT
  Een Compact LED licht voor foto en hoofdzakelijk video met DSLR met een kleur temperatuur van 5600 K die continue dimbaar is

  Macro Ringlamp met Flitser

  !
  Falcon Eyes Macro Ringlamp met Flitser MRC-80FV
  Deze ringlamp heeft 80 LED's en kan tevens flitsen. Het is dus een continulamp en flitser in één. Hiermee is het een veelzijdige verlichting voor foto en video. De lichtopbrengst is traploos instelbaar. Een uitstekende verlichting voor portret- en macrofotografie.

  Olympus SEMA-1 microphone

  !
  Microphone

  Fujifilm Externe Stereo MIC-ST1 microfoon

  !
  Neem helder geluid op met uw Fujifilm camera! De Fujifilm Externe Stereo MIC-ST1 microfoon verbetert de opnamemogelijkheid van stereogeluid en vermindert daarbij ongewenste geluiden, zoals bijvoorbeeld operationele geluiden tijdens het gebruik van de camera.

  Panasonic DMW-MS1

  !
  Panasonic DMW-MS1 stereomicrofoon.

  Polaroid mini zoom microphone

  !
  Dit Polaroid mini Zoom Microfoon is een stijlvolle, slanke en krachtige tool voor gebruik met een SLR of camcorder.

  Hähnel MK 100 Microfoon

  !
  De Hahnel MK 100 microfoon is ontworpen voor gebruik met moderne DSLR's, camcorders en audio-recorders.

  Boya Stereo Video Microfoon BY-V03

  !
  De Boya Stereo Video Microfoon BY-V03 is een professionele microfoon die gebruikt kan worden voor vele veschillende doeleinden.

  RØDE Stereo Video Microfoon

  !
  De RØDE Stereo Video Microfoon is één van de meest verkopende camera shotgun microfoons ter wereld omdat hij ideaal is voor gebruik met videocamera's, draagbare audiorecorders èn digitale spiegelreflexcamera's.

  Nikon ME-1 Stereo Microfoon

  !
  Speciale stereomicrofoon die is ontworpen om de filmmogelijkheden van compatibele digitale spiegelreflexcamera's en COOLPIX-camera's van Nikon uit te breiden.