logo

foto tassen / in de Opruiming

Opruiming ! Opruiming ! Opruiming !

Top kwaliteit  tassen & foto rugtassen

!

Toploader Pro 65 AW

!

Opruiming / de laatste 35,00

De Toploader Pro AW-serie is gemaakt voor actie. De Toploader AW Pro 65 is uitermate geschikt voor een pro DSLR met standaard vaste lens.

Lowepro Toploader Zoom 55 AW II

!

Opruiming / Nu 35,00

De Lowepro Toploader Zoom 55 AW II cameratas is de grootste in de Toploader Zoom AW II-serie.

Deze praktische fototas is ontworpen voor gebruik met dslr-camera's die zijn voorzien van een professionele telezoom. Door de handige, naar voren openende bovenklep van de tas kun je je camera altijd razendsnel grijpen als zich een fotosituatie voordoet, maar kun je hem toch veilig wegbergen.

LowePro Field Station

!
Opruiming / de laatste nu 45,00
 
Field Station Heuptas voor handsfree vogelspotting met ruimte voor verrekijker, naslagwerk, iPad en meer...
U bent een wandeling aan het maken om vogels of dieren in het wild te bekijken en hebt daarbij een aantal essentiële items die u mee wilt nemen: verrekijker, veldgids en een notitieblok of tablet computer.

Toploader Pro 70 AW

!

Opruiming / Lowepro 70 AW van 89,00 voor 45,00

De Toploader Pro AW-serie is gemaakt voor actie. De Toploader AW Pro 70 is uitermate geschikt voor een pro DSLR met aangekoppeld 80-200mm objectief

Lowepro Classified 200 AW

!

Opruiming / de laatste voor 95,00

de Classified 200 AW beschikt over zachte, afgeronde randen, lederen details op contactpunten en een logo in reliëf

Het hoofdvak van alle Classified-modellen is van bovenaf snel toegankelijk middels een rits. De tas opent enigszins van het lichaam af, zodat men niet direct in de tas kan kijken.

Lowepro Passport Duo Heuptas en Fotorugzak

!

Opruiming nu voor 35,00 euro / verschilende kleuren

De Lowepro Passport Duo is een unieke, compacte twee-in-één fotorugzak in de serie Lowepro Passport fototassen. Je tovert de Lowepro Passport Duo fotorugzak in een handomdraai om van een backpack in een heuptas. Behalve een praktische daytripper met een speciaal vak voor fotoapparatuur kun je hem dus ook gebruiken als cameratas voor op je heup als je alleen maar je fotoapparatuur mee wilt nemen.